Koekeloere.jouwweb.nl
Home » dagboek » donderdag

donderdag

Donderdag. Vergeleken bij gisteren was het vandaag een rustig dagje. Vanmorgen weer de baby van 4 maanden om 7.30. Tijdens haar slaapjes met mijn eigen kinderen gelezen, gespeeld en geknipt. Ze konden vandaag erg goed alleen aan de gang met de lego. Dat gaf mij mooi de gelegenheid wat was weg te vouwen en de aardappelen alvast te schillen. Dat scheelt vanavond weer.

                Rond lunchtijd werd de baby weer opgehaald. Niet lang daarna ging Jet lekker plat. Vanmiddag om 15.15 moeten we weer bij de school staan. Op donderdag komt mijn schoonmoeder altijd even voor een kopje thee en om bij te kletsen. Toen ze weer naar huis was hebben Teun en ik zijn koffer ingepakt. We gaan dit weekend een weekendje weg en hij wilde graag zijn eigen koffer inpakken. Tuurlijk vent!

                Om 14.30 hoorde ik Jet alweer. Ze is vroeg vandaag. In het weekend slaapt ze zo nu en dan helemaal niet meer en dat doet ze eigenlijk best goed. Wellicht bouwt ze haar middagdutje al af. Handig voor als Teun straks naar school moet, ach we zien wel.

                Om 15.15 stipt bij de school. Dit keer weer met de bakfiets, dat scheelt toch wel een hoop tijd hoor. Even een blokje om in het kader van de frisse lucht en op naar huis. We zijn wel toe aan een koek en zopie.

                De jongens spelen heerlijk samen en Jet drentelt er zo wat omheen. Om 17.15 wordt het gastkindje weer opgehaald, moeder had iets vertraging met de trein. Kan gebeuren.

Na het eten weer de boel aan kant maken, even hardlopen en dan maar weer eens de website updaten.

Maak een Gratis Website met JouwWeb