Koekeloere.jouwweb.nl
Home » dagboek » vrijdag

vrijdag

Vrijdag. Vandaag een bijzondere dag. Koekeloere is uitkozen om mee te doen aan het pannel om het  ‘ouderportaal’ te testen. Het is het ‘Kroostdagboekje’ maar dan digitaal. Erg benieuwd en ook vereerd. Vandaag is een cursusdag om kennis te maken met het gebruik van het ouderportaal. Zoals elke ochtend komt ook vandaag om 7.30 het eerste opvangkindje. De enige van vandaag. Omdat ik de ouders niet wilde teleurstellen door geen opvang te geven op deze studiedag, gaat het kindje vandaag mee. Uiteraard in overleg met de ouders en de trainers van de cursus. Mijn eigen kinderen zijn bij mijn man thuis, dus dat is opgelost. Met oppaskindje gaan we op de bakfiets op weg. Daar aangekomen is het meteen bedtijd voor de kleine, er is een plekje voor haar geregeld en de mensen van Kroostopvang houden een oogje en oortje mee in het zeil.

                Tegen de tijd dat de fles gegeven moet worden loopt de cursus-ochtend al tegen zijn eindje. De laatste 15 minuten woon ik de cusus bij, lekker kroelend en knuffelend met een zoete baby.

Het was een informatieve ochtend, dat ouderportaal kan best leuk worden. Kijken hoe het in de praktijk gaat.

                Oppaskindje en ik gaat tegen 12.00 weer huiswaarts, zo zijn we precies op tijd als ze weer wordt opgehaald door moeder. Bij het ophalen vertel ik hoe lief haar dochter is geweest en dat iedereen helemaal verliefd op haar is geworden. Glimmend van trots vertrekken moeder en dochter het weekend in, maandag zal ik ze weer zien.

                En ons gezin: dat heeft een weekendje weg verdient! Wij vertrekken voor een heerlijk weekendje in een bungalowpark.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb